De grote Wijngaard

Vakantiehuis voor 8 tot 16 personen,

Een echte top groepsaccommodatie op een toplocatie! De grote wijnschuur ligt namelijk, samen met de kleine wijnschuur, op het hoogste puntje van ons terrein. Volledig geïsoleerd van de accommodaties in de boerderij. Naast het huis en aan de voet van het hooggelegen terras liggen onze wijngaarden met daarnaast “t Roother kapelke, het oude kapelletje waarvan de naam van onze wijngaard werd afgeleid. Een stukje Frankrijk in Limburg met zicht op de ondergaande zon. In het schuurgedeelte aan het terras bevindt zich de grote open woonkamer met open keuken. De grootste verrassing vindt u in de kelder. Onder het grote gewelf treft u het souterrain met 4 slaapkamers, 2 douches en een toilet.

Accommodatie

Woonkamer:
Zithoek met banken en fauteuils, LCD-tv, stereo/cd speler, grote eettafel, houtkachel.

Keuken:
De woning beschikt over een keukenblok in de woonkamer: 5-pits gaskooktoestel, dubbele koelkast, combi-magnetron, koffiezetter, waterkoker, vaatwasser etc.

Sanitair:

Begane grond:
Toilet met wastafel, badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

Soutarrain:
Toilet met fontein, badkamer met 2 douches en 2 wastafels, wastafelmeubel in de hal.

Slaapkamers:

Begane grond:
1x 2-persoonskamer.

Zolder:
1x 2 persoonskamer. Open vide met 3 slaapplaatsen.

Souterrain:
2x 2-persoonskamer, 2x 3 persoonskamer (2 kamers met wastafelmeubel).

Tuin/terras:
Hooggelegen gemeubileerd terras op het westen met uitzicht over de wijngaard, de terrasmuur is beveiligd met een hekwerk.

Verzorging:
Logies op basis van zelfverzorging. De bedden zijn standaard opgemaakt met een matrashoeslaken, een dekbed en met een kussen met sloop. Het overige bed- en linnengoed is op basis van zelfverzorging. 

Op het terrein en in de woningen worden geen huisdieren toegelaten.

  • 1